Nya parkeringslösningar för hotell, företag, event och butik

Aimo Partner Integration Team har som mål att utveckla integrerade tjänster som underlättar parkering vid exempelvis hotell, företag, event och butiker. Nu lanserar de två nya tjänster samt en utvecklarportal som förhöjer kundupplevelsen ytterligare.

Bild av Aimo Partner Integration team

Strax innan jul sjösatte Aimo Partner Integration Team en tjänst som gav hotellbesökare en möjlighet att förboka parkering i förbindelse till sin hotellvistelse. Sedan dess har de utvecklat två nya lösningar som ska förhöja kundupplevelsen ytterligare samt en utvecklarportal för alla som vill använda dessa tjänster. Vi slog oss ner med teamet och bad dem berätta mer.

Vilka integrerade tjänster har ni utvecklat sedan sist?

Utöver vårt Booking API kan vi nu även erbjuda partners ett Location API som används för att hitta alla Aimos parkeringsanläggningar samt annan intressant data som t.ex. antalet tillgängliga parkeringsplatser eller elbilsladdare. Sedan har vi även utvecklat ett Loyalty Program API för att underlätta arbetet för de som administrerar olika medlemsförmåner i ett lojalitetsprogram, genom att t.ex. hålla reda på vilka medlemmar som ska få en viss förmån och liknande.

Vilka segment är dessa API:er riktade mot?

De passar alla som jobbar inom hotell, företag, event och detaljhandel. Olika fastighetsägare eller företag som vill kunna erbjuda sina gäster, anställda eller kunder en parkeringsplats i anslutning till deras besök hos dem.

Berätta gärna mer om utvecklarportalen. Vem riktar den sig till?

På utvecklarportalen kan du läsa mer om hur du använder alla våra API:er och hur du implementerar dem i din kod. Det är en särskilt spännande portal för utvecklare helt enkelt, men även produktägare och andra som vill veta mer om våra API:er. Vill du få tillgång till vår utvecklarportal är det bara att höra av dig till oss.

Kan ni även utveckla fler integrerade tjänster på begäran?

Alla API:er som vi har utvecklat hittills har tagit avstamp från olika digitala behov vi har snappat upp ute hos våra kunder. Så om du är intresserad av någon av våra API:er men vill ha ytterligare någon lösning integrerad i tjänsten så tycker vi alltid att det är spännande att undersöka det vidare.

Mer om våra API-lösningar hittar du här

Vill du veta mer om våra integrerade tjänster? Här berättar vi mer om alla våra API-lösningar för hotell, företag, event eller butik. Du kan även ta en titt på vår utvecklarportal eller kontakta vårt team. 

På bild: Josefin Ulfenborg, Adam Hagevall och Sami AI-Khishali från Aimo Partner Integration Team.