Nu lanserar vi Aimo Företagskonto

Aimo Företagskonto är utformat för dig som använder vår korttidsparkering i tjänsten. Genom att samla alla dina parkeringskostnader på en och samma faktura slipper du onödigt administrativt krångel och erbjuder smidigare parkering till dina anställda.

– Våra företagskunder har länge efterfrågat den här tjänsten, berättar Caspian Gustavsson, Lösningsspecialist på Aimo. Därför känns det såklart otroligt kul att vi nu kan gå ut med det här erbjudandet på bred front.

Så fungerar Aimo Företagskonto

Har du ett företag som använder vår korttidsparkering i tjänsten så börjar du med att ansöka om företagskonto hos oss. När företagskontot är skapat så kommer ditt företagsnamn dyka upp i listan för olika betalningsalternativ i appen Aimo. När du och dina anställda registrerar er parkering så väljer ni sedan bara att betala med företagskonto för att få en samlad faktura i slutet av månaden.

Fördelarna är många:

  • Slipp administrativt krångel med insamling och redovisning av kvitton.
  • Spara tid för dina anställda genom att erbjuda enklare parkering via vår app.
  • Samla alla dina parkeringskostnader på en och samma faktura.

Du får även tillgång till en online-portal där du själv kan lägga till och ta bort användare när helst du behöver det.

Passar både små och stora företag

Aimo företagskonto finns i två olika prispaket beroende på hur mycket du och dina anställda parkerar.

– Vi smög igång tjänsten i början av sommaren och har allt från enskilda firmor med endast 1 anställd till medelstora och större företag som har ansökt om företagskonto hos oss nu, berättar Caspian. Det en tjänst som passar alla företag som vill få en bättre överblick över sina parkeringskostnader helt enkelt. Oavsett om du har ett litet företag eller stort.

Ansök om företagskonto

Läs mer eller ansök om vårt företagskonto här.